COMPUTERRUIMTE » VERHOOGDE VLOER » LUCHTROOSTER COMPUTERVLOER

LUCHTROOSTER COMPUTERVLOER


Luchtrooster computervloer. De verhoogde vloeren in computerruimten en datacenters zorgen dat de gekoelde lucht goed terechtkomt. Zorg behalve voor voldoende luchtroosters er ook voor dat de betonnen onder vloer in een computerruimte of datacenter van een gladde afdichtende beschermende coating wordt voorzien voordat de verhoogde computervloer wordt geplaatst. Luchtrooster montage verhoogde computervloer. Computervloer rooster gemaakt van geëxtrudeerd staal profiel. Luchtrooster computervloer versterkt ( max. 336 kg ) met profielen aan de achterzijde. De inbouwdikte bedraagt 22, 40 of 42 mm waardoor het luchtdoorlatende vloerrooster geschikt is voor diverse verhoogde ICT vloeren met diverse vloerdiktes. De lamel schoepen zijn in rechte en schuine uitvoering leverbaar. Het schoep element is uitneembaar en voor plaatsing onder het luchtrooster is een stofbak leverbaar. Luchtroosters zorgen ervoor dat dure gekoelde lucht goed terechtkomt.


Binnen elke computerruimte vormt de verhoogde vloer het fundament onder de ICT bedrijfsvoering. Het is dan logisch dat de juiste vloer in de computerruimte moet worden geplaatst. Een juiste verhoogde vloer in computer ruimten is een EN 12825 geprefabriceerd droog afwerkvloersysteem bestaande uit vloerpanelen die ondersteund worden door in hoogte verstelbare vijzels en/of dwarsprofielen. Computervloeren worden meestal 60 centimeter boven de bouwkundige vloer in de ruimte geïnstalleerd. Reden is dat de lucht zo onder de vloer kan circuleren en meehelpt aan de koeling van de ruimte. Verhoogde vloeren bieden gebruiksgemak, vrij beschikbare ruimte voor het netjes onderbrengen van kabelbundels.


Verhoogde vloeren bieden stabiliteit en sterkte ten behoeve van het veilig verplaatsen van serverracks. Verhoogde ICT vloeren zijn eenvoudig te aarden en maken effectieve aarding mogelijk. Verhoogde vloeren bieden flexibiliteit bij veranderingen of aanpassingen in de ICT ruimte. In computerruimten vindt geforceerde verplaatsing van gekoelde lucht plaats. Luchtdoorlatende vloertegels dragen bij aan juiste luchtdistributie aan de voorzijde van serverracks.


Luchtrooster computervloer computerruimte? Neem gerust contact op.

 

 Advies computerruimte ontwerpen, optimaliseren, bouwen en verhuizen. Brandblusser computerruimtes per IDeal kopen.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb