COMPUTERRUIMTE » VERHOOGDE VLOER » VLOERTEGELS COMPUTERRUIMTE

VLOERTEGELS COMPUTERRUIMTE


Vloertegels computerruimte. Vloertegels in verhoogde vloeren zijn essentieel..! Vloertegels worden ook in diverse varianten geproduceerd. De meest bekende vloertegel in een computerruimte is de geperforeerde vloertegel. Deze zorgt ervoor dat de gekoelde lucht op de juiste plaats boven de verhoogde computervloer wordt gebracht. De juiste plaats om geperforeerde vloertegels in de computerruimte vloer te plaatsen is afhankelijk van de manier waarop er computerruimte koeling plaatsvindt. Er zijn uiteenlopende systeemoplossingen van datacenter en computerruimte koeling te koop. Past u computerruimte koeling vanonder een verhoogde vloer toe? Plaats de geperforeerde ICT vloertegels dan aan de voorzijde van serverkasten. Geperforeerde tegels zijn in diverse soorten en afmetingen te koop. Van regelbare luchtdoorlatende vloertegel tot en met de letterlijk geperforeerde vloertegel met gaatjes.


Aan de voorzijde van serverkasten vindt aanzuiging van gekoelde lucht plaats. Het is van het grootste belang dat de gekoelde lucht juist op deze plaats terecht komt. Vooral om nadelige te warme hotspots in serverkasten ten nadele van uw dure kostbare serverapparatuur en dataverlies te voorkomen. Wij bieden u tevens verschillende computerruimte blussystemen en computerruimte brandblussers ter brandpreventie in computerruimten en datacenters. De ICT apparatuur en ook ICT processen innoveren uitermate snel. Een computerruimte moet daar naadloos op aan kunnen sluiten. Een verhoogde vloer en de geperforeerde vloertegel biedt deze optimale flexibiliteit. Ook voor het indien nodig in de ruimte brengen van blusgas. Wij bieden blussystemen voor klimaatkasten, computerruimten, datacenters, technische ruimten en telecom ruimten. 


Met een verhoogde computervloer en flexibel plaatsbare luchtdoorlatende vloertegels heeft u de mogelijkheid om in bestaande computerruimten serverracks en serverkasten simpel bij te plaatsen. Wijzigen van de computerruimte indeling kan dus snel uitgevoerd worden. Zonder interruptie van welk ICT bedrijfsproces dan ook..! Een verhoogde computervloer wordt afhankelijk van de terplaatse bouwtechnische mogelijkheden opgebouwd. De hoge mate van brandveiligheid, de geluid absorbering plus alle elektrostatische eigenschappen dragen bij aan de zekerheid van een betrouwbare op ieder moment flexibel aan te passen ICT omgeving ten behoeve van de meest optimale uptime. Vooral de elektrostatische kenmerken zijn van belang om dataverlies door statische elektriciteit te voorkomen. 


Advies computervloer? Neem gerust contact op.

 

 Advies computerruimte ontwerpen, optimaliseren, bouwen en verhuizen. Brandblusser computerruimtes per IDeal kopen.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb