COMPUTERRUIMTE » BLUSSYSTEEM » BRANDBLUSSER

BRANDBLUSSER COMPUTERRUIMTE | WEBSHOP


Brandblusser computerruimte. Brandblusser computerruimte 5-kg-Co2. Ook koolzuurgasblusser genoemd is de beste brandblusser om een beginbrand in een computerruimte of datacenter te blussen. Co2 blusgas is een schoon blusgas en laat geen residuen op kostbare serverapparatuur achter. Co2 brandblussers zijn veilig voor gebruik in ruimten met elektrische apparatuur en elektrische installaties. Co2 blusgas verdringt zuurstof in de brandhaard zodat tekort aan zuurstof ontstaat en de brand dooft. 

 

Brandblusser computerruimte. Co2 blusgas vervliegt snel. Een computerruimte of datacenter is voor gebruik van Co2-brandblussers voldoende luchtdicht. Co2-brandblussers zijn in computerruimten met veel elektrische apparatuur gevoelig voor nevenschade, de beste blussers. Co2-brandblussers vergen een lagere investering dan een automatisch blussysteem. Computerruimten zijn het kloppende hart van bedrijven. Data & Telecom dient 24/7 online te zijn. Downtime door brand in computerruimten moet voorkomen worden.


Brandblusser computerruimte. In geval van ICT brand zijn Co2 blusapparaten in serverruimten in nabijheid van bijzondere brandrisico’s zoals groepenkasten UPS systemen, noodstroom installaties, meterkasten, kabelbundels met een hoge spanningsdoorvoer prima inzetbaar. In een computerruimte, serverruimte of datacenter worden altijd meerdere 5 kilo Co2 brandblussers opgehangen. Ons advies luidt om minimaal aan de binnenzijde en buitenzijde van iedere toegangsdeur een 5 kilo Co2 brandblusser op èèn meter hoogte vanaf de computervloer aan de muur op te hangen. Het is van belang dat brandblussers goed bereikbaar zijn. Hang Co2 brandblussers niet achter toegangsdeuren van de computerruimte. Laat Co2 brandblussers ieder jaar keuren.


Brandblusser computerruimte of datacenter kopen? Neem gerust contact op.

 

 Advies computerruimte ontwerpen, optimaliseren, bouwen en verhuizen. Brandblusser computerruimtes per IDeal kopen.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb