VERLICHTING COMPUTERRUIMTE


Welke verlichting computerruimte? Verlichting om de energiekosten van verlichting in de computerruimte te verlagen. De juiste verlichting in de computerruimte biedt voldoende lichtopbrengst met lagere warmteafgifte. Zo kunt u flink op het energieverbruik van verlichting en koeling in de computerruimte besparen. Computerruimte verlichting kent in vergelijking tot conventionele verlichting in bedrijfsgebouwen weinig onderhoud. De door ons voor computerruimten geadviseerde verlichting is energiezuinig en fit prima tussen alle andere ICT disciplines als UPS-systemen, koelsystemen en slimme PDU's.


Uw afdeling ICT doet belangrijk werk voor uw organisatie en functioneert nog beter wanneer de verlichting in de computerruimte van een goede kwaliteit is tevens voldoende lichtopbrengst biedt. Met voldoende computerruimte verlichting welke zich aan de voorzijde en aan de achterzijde van serverracks patchkasten en overige ICT installaties in de computerruimte bevindt is het voor uw ICT beheerder eenvoudiger om nog effectiever te kunnen werken. Een computerruimte moet voorzien zijn van goede verlichting. Niet efficiënte verlichting verbruikt teveel elektriciteit. U kunt nu met slimme computerruimte verlichting uw energiekosten dus aanzienlijk verlagen. Denk hierbij bijvoorbeeld bij het aanbrengen van de nieuwe moderne energiebesparende plafond verlichting armaturen, het plaatsen van een aan- of afwezigheid verlichting sensor in de computerruimte en LED noodverlichting armaturen. In een op te maken computerruimte ontwerp kunnen wij naar uw wens een compleet computerruimte verlichtingsplan opnemen om kostenreductie te weergeven.


Naast het ontwerpen en bouwen van computerruimten ondersteunen wij u bij het verder optimaliseren van bestaande computerruimten in het bereiken van de meest optimale samenhang tussen al uw opgestelde ICT ruimte apparatuur. Bijvoorbeeld door integratie van slimme energieverbruik metende producten of inregeling van shutdown procedures zodat ICT systemen "zacht" uitgaan. Ook optimalisatie van luchtflow in computerruimten werkt kostenbesparend.

Maak jouw eigen website met JouwWeb