VLOERTEGELS COMPUTERRUIMTE


Vloertegels computerruimte. Vloertegels worden in verschillende uitvoeringen geproduceerd. De meest bekende is de hard laminaat vloertegel met aluminium folie onderzijde. Dit geperforeerde vloertegel zorgt ervoor dat de gekoelde lucht op de juiste plaats aan de voorzijde van de serverapparatuur terechtkomt. De juiste plaats om geperforeerde vloertegels in de computerruimte vloer te plaatsen is afhankelijk van de manier waarop er computerruimte koeling plaatsvindt. Er zijn uiteenlopende systeemoplossingen van datacenter en computerruimte koeling te koop. Past u de computerruimte koeling vanonder een verhoogde vloer toe? Plaats dan de geperforeerde vloertegels op strategische plaatsen aan de voorzijde van uw serverkasten in de vloer. Geperforeerde tegels zijn in diverse soorten en afmetingen te koop. Van de regelbare lucht doorlatende vloertegel tot en met de volledig geperforeerde vloertegel met verstelbare (lamellen) openingen.


HOTSPOTS

Aan de voorzijde van serverkasten vindt aanzuiging van gekoelde lucht plaats. Het is van het grootste belang dat de gekoelde lucht juist op deze plaats terecht komt. Dit om nadelige te warme hotspots en uitval van netwerken te voorkomen. Wij bieden u tevens verschillende computerruimte blussystemen en computerruimte brandblussers ter brandpreventie in computerruimten en datacenters. De ICT apparatuur en ICT processen innoveren steeds sneller. Een computerruimte moet daar naadloos op aansluiten. Een verhoogde vloer en de geperforeerde vloertegel bieden flexibiliteit. Ook bij toepassing van een blussysteem waarbij het blusgas de ruimte in wordt gebracht.


ELEKTRISCHE GELEIDING

Met een verhoogde computervloer en flexibel plaatsbare luchtdoorlatende vloertegels heeft u de mogelijkheid om in bestaande computerruimten serverracks en serverkasten simpel bij te plaatsen. Wijzigen van de computerruimte indeling kan dus snel uitgevoerd worden. Zonder interruptie van welk ICT bedrijfsproces dan ook..! Een verhoogde computervloer wordt afhankelijk van de terplaatse bouwtechnische mogelijkheden opgebouwd. De hoge mate van brandveiligheid, de geluid absorbering plus alle elektrostatische-eigenschappen dragen bij aan de zekerheid van een betrouwbare en op ieder moment flexibel aan te passen ICT omgeving ten behoeve van de meest optimale uptime. Vooral de elektrostatische kenmerken zijn van belang om dataverlies door statische elektriciteit te voorkomen.