BRANDBLUSSER GLASVEZELSTATIONS


Brandblusser glasvezelstations kopen? Een POP is een soort elektriciteitshuis van waaruit glasvezel bekabeling woon- en werkgebied ingaat om bijvoorbeeld bedrijf en particulier van glasvezel aansluiting te voorzien. Een onderstation is de spil in datanetwerken. In het POP verdeelstation is o.a. de server- en netwerkapparatuur van ICT netwerken van serviceproviders in kasten geplaatst. Vanwege het groeiende dataverkeer worden glasvezelnetwerken nu op uitgebreide schaal aangelegd.  

 

Enkele jaren geleden is er in een versneld tempo begonnen met de forse uitbreiding van het glasvezel netwerk in Nederland. Een Point Of Presence glasvezelnetwerk (POP station) wordt dus volledig ingericht inclusief alle voorzieningen zoals hoofdverdeler, noodstroom, kabelgoten, serverracks, patchkasten, airco bliksembeveiliging, een stevige verhoogde computervloer, veiligheidsaarding en alle randapparatuur. Een POP verdeelstation lijkt op een elektriciteitshuis echter is het een compleet ingerichte computerruimte. De stevige bouwkundige constructie van het glasvezel station is meestal uit steen beton vervaardigd.


Met airconditioning systemen wordt de temperatuur in een POP station geregeld. Een UPS systeem dient om gedurende bepaalde tijd ( autonomietijd ) de energievoorziening bij stroomuitval te garanderen. Ook in POP verdeelstations kan brand ontstaan. Het is belangrijk om ook in een POP station de juiste brandblussers op te hangen. Wat is de juiste brandblusser voor een elektriciteitshuis of POP station? In omgevingen waar veel elektrische apparaten staan opgesteld kunt u het beste een 5-kg-Co2 brandblusser ophangen. Co2 is een schoon blusmiddel dat geen residu achterlaat. Co2 is het beste blusmiddel om een elektriciteitsbrand te blussen. Met Co2-brandblussers veilig en zonder elektrocutie gevaar op onder spanning staande elektrische installaties blussen.


Brandblusser glasvezelstation kopen? Neem gerust contact op.

 

 Advies computerruimte ontwerpen, optimaliseren, bouwen en verhuizen. Brandblusser computerruimtes per IDeal kopen.