BRANDBLUSSER BEDRIJFSPAND


De brandbeveiliging rondom de computerruimte in een bedrijfspand... vormt de eerste beveiligingsschil..! 75% van alle branden in bedrijfsgebouwen begint in bedrijfsruimten en bedreigen dus de computerruimte. Het advies is om de juiste brandblussers in de juiste hoeveelheid op strategische plaatsen in uw bedrijfsgebouw aanwezig te hebben. De conditie van de brandblussers in uw bedrijfsgebouw wordt meestal door de afdeling faciliteiten bewaakt. Deze afdeling houdt zich dagelijks bezig met het optimaliseren van de brandveiligheid activiteiten ten behoeve van het primaire bedrijfsproces. De brandveiligheid in een bedrijfsgebouw is net zo sterk als de zwakste schakel. Beheerders van gebouwen zijn geholpen met duurzame kostenbesparende gebouwgebonden oplossingen. Wij bieden ten behoeve van kosten besparen de goedkope conventionele poeder en schuim brandblussers zoals wettelijk voor bedrijven voorgeschreven 6-liter-schuimblussers (en 6-kilo-poeder brandblussers). Wij raden het af om poederblussers in bedrijfsruimten op te hangen. Blussen met poeder geeft enorme gevolgschade. Behalve 6-liter schuimblussers bieden wij u tevens erkende onderhoudsvrije sprayblussers.  


Een conventionele brandblusser vereist in gebouwen (6-liter-schuim brandblusser ) mag conform de regelgeving slechts 20 jaar gebruikt worden. In deze 20 jaar dient het blusmiddel van elke 6-liter-schuimblusser in elk 5e van 20 jaar vervangen te worden en worden zonodig onderdelen vervangen. U bent hierdoor mogelijk genoodzaakt om onverwacht extra budget uit te geven. Deze onverwachte onderhoud uitgaven kunt u voorkomen door de kostenbesparende 6-liter schuimblusser online te kopen. Overleg dit met uw brandverzekering. De brandweer, NCP, Kiwa en verzekeraars staan achter de door de Nederlandse Overheid erkende brandblussers. Toch liever een metalen 6-liter-schuimblusser? Deze leveren wij al vanaf € 29,61 per jaar. Dit is inclusief stevige wandbeugel, een jaar geldige keuringssticker, exclusief B.T.W. Aanvullende handige schuimblussers zijn sprayblussers.


De brandblusser voor computerruimten is de 5-kg-koolzuurgasblusser..! Koolzuurgasblussers worden ook wel Co2 blussers genoemd. Co2 is veilig voor het blussen op onder spanning staande elektrische apparatuur. Co2 is een schoon blusmiddel. Ons computerruimte advies aangaande brandblussers is om minstens èèn 5 kilo Co2 brand blusser in de computerruimte plus èèn 5 kilo Co2 brandblusser direct buiten de computerruimte op te hangen.


 Brandblussers kantoor en bedrijfsgebouw kopen? Neem gerust contact op.

 

 Advies computerruimte ontwerpen, optimaliseren, bouwen en verhuizen. Brandblusser computerruimtes per IDeal kopen.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb