COMPUTERRUIMTE VERBOUWEN?


Computerruimte verbouwen? Klus voor professional. Een computerruimte is 24/7 online en tijdens het verbouwen van computerruimten moet iedere vorm van ICT downtime vanzelfsprekend uitgesloten zijn. Het niet.. of te weinig..  redundant opstellen van servers, spanningsbekabeling en noodstroom supplies kan catastrofale gevolgen voor de bedrijfscontinuïteit hebben. Vaak wordt er bij downtime in serverruimten direct aan brand, inbraak of waterschade gedacht. Wat dacht u van ophoping van stof in ICT apparatuur, onder computervloeren en boven systeemplafonds wanneer tijdens het verbouwen van computerruimte niet kundig wordt gewerkt. Advies is om computerruimten stofvrij te houden. Omdat computerruimte airconditioners stof blijven circuleren in een geforceerde luchtstroom.


Indeling-computerruimte-veranderen? Computerruimte verkleinen of extra wand computerruimte bijplaatsen kan snel met Metal Stud wanden. Metal Stud wanden zijn geluidsisolerende wanden. Metal Stud wandprofielen zijn licht in gewicht en snel op maat te maken. Metal Stud wanden zijn brandveilig waarbij zowel het gips als het isolerende glaswol en steenwol niet brandbaar zijn. Metal Stud wanden zijn snel leverbaar met korte montagetijd. Computerruimte wanden (Metal Stud) zijn standaard niet afgewerkt. Metal Stud wanden zijn flink voordeliger dan systeemwanden. U kunt natuurlijk ook kiezen om een room in room bouwkundige computerruimte in de bestaande computerruimte te bouwen.


Verbouwen-computerruimte ter optimalisatie. Verbouwing van computerruimten dient voor realisatie ICT besparingen en gunstige neven-effecten. Betonnen computerruimte-vloeren voorzien wij van afdichtende coating wat de computerruimte vloer luchtdicht, vlak en glad maakt. Dit biedt dan ook duurzame voordelen voor o.a. luchtdistributie. Nog een systeemplafond in de computerruimte? Verwijder systeemplafonds uit computerruimten omdat de ruimte erboven zorg voor koude lucht verliezen. Vergeet niet om de vloer ( verhoogde computervloer ) van overspanning aarding te voorzien. Een computerruimte met 65% lucht vochtigheid en vinyl vloer levert 250 Volt statische elektriciteit op. Bij 20% levert dezelfde vloer een statische elektriciteit van 12.000 Volt. Zonder aarding zou niemand een computerruimte in mogen. Personen die in computerruimte werkzaam zijn moeten eigenlijk altijd geaard zijn. Anti-statische vloeren bestaan uit geleidende PVC tegels in verhoogde vloeren. Behalve in PVC zijn computervloer tegels in geleidende tapijttegels, aluminium vloertegels, rubber vloertegels en epoxy vloertegels te koop. 


Computerruimte-verbouwen? Neem gerust contact op.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb