MOBIELE COMPUTERRUIMTE


Mobiele computerruimte. Mobiele computerruimte ontzorgt u volledig bij vooraf goed georganiseerde verhuizing van uw ICT processen en systemen. Wij nemen u de zorgen en onverwachtheden die bij een verhuizing van ICT hardware en ICT infrastructuren om de hoek kunnen komen volledig uit handen. Verhuizen van computerapparatuur naar nieuwe ICT locatie wordt zorgzaam vakkundig en bekwaam door specialisten uitgevoerd. Computerruimte verhuizen? 


Ook is er de mogelijkheid om gedurende de verhuizing van uw centrale computerruimte te beschikken over een mobiel datacenter welke voorzien is van de benodigde spanning, koeling, security en integratie van uw serverapparatuur en netwerkinfrastructuur. Ons team van specialisten beantwoord graag al uw vragen en behalve over ICT-verhuizing vraagstukken kunnen onze mensen uw afdeling systeembeheer ook ondersteunen bij het verkrijgen van informatie over computerruimten in het algemeen. Investeren in een te optimaliseren of een nieuw te bouwen computerruimte begint bij een gedegen vooronderzoek. De fysieke drager (bekabeling) en de actieve componenten (routers, switches, en patchpanelen) zijn de fundering. Wij werken met een dynamische projecten methodiek met daarin: netwerkaansluitingen, netwerktopologie, logistieke planning, communicatieplan, bemiddeling bij aankopen en oplevering van project documentatie en handleidingen. Het project wordt strategisch, tactisch en operationeel in samenspraak met u bewaakt. 


Mobiele computerruimte voorzien van remote monitoring, toegangscontrole, beveiliging, switchboard, groepenkast, UPS, serverracks, koeling, connectie voor N+1 of 2N noodstroom aggregaat, aspiratie rookdetectie en zeer snelle (10 sec.) duurzame gasblussing. Vanuit het ontwerp is al rekening gehouden met schokbestendigheid, speciaal voor ICT computersystemen geschikte koeling, elektriciteit verdeling en ruimte optimalisatie. Toepassingen……? Er is veel belangstelling voor deze mobiele computerruimte vanuit ondernemingen met capaciteitsgebrek in hun datacenter. Bij bedrijven die hun datacenter willen verplaatsen in verband met een op handen zijde bedrijfsverhuizing of uitbreiding. Ook bedrijven die voorbereid willen zijn op crisissituaties of natuurrampen zoals ISP, Overheid, bedrijfsleven, bouwlocaties, industrie, enz. Het bouwen van een nieuwe computerruimte vergt tijd. Met deze tijdelijke oplossing wint u tijd, rust en ruimte. De mobiele computerruimte is een slimme oplossing voor inzet bij evenementen waar men een lokale computer ruimte nodig heeft. Als je de mobiele computerruimte ziet, zie je dat het werkt ! Er is goed nagedacht over de toevoer van spanning en het afvoeren van de warmtelast waardoor de ICT apparatuur die je er in zet ook echt maximaal kunt laten draaien en benutten. Koop bij ons in de webwinkel brandblussers voor computerruimten.


Mobiele computerruimte nodig? Neem gerust contact op.

 

 Advies computerruimte ontwerpen, optimaliseren, bouwen en verhuizen. Brandblusser computerruimtes per IDeal kopen.